Napközbeni gyermekfelügyelet

 

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Nyelveljünk!A hétvégi élmények, az évszakhoz kapcsolódó aktualitások feldolgozása mesés formában, helyzetgyakorlatok, dramatikus játékok. Nyüzsögjünk-pezsegjünk, serkenjünk!Korosztálynak megfelelő akadálypálya (kúszó alagút,tornapad, szivárvány hinta-híd, trambulin,lépőkövek) használa-tával; labdázás, egyensúlyérzék fejlesztése. Mesterkedjünk, pepecseljünk!Rajzolás,formázás,festés, vágás, tépés, ragasztás,  stb. Kézzel-lábbal!Állatok mozgásának utánzásával, mondókákkal, dalokkal kísérve, menetelés zenére.Babzsákkal ügyesedünk..Gerinc-és talpboltozat erősítő gyakorlatok Mókázzunk!Dalok, mondókák, ölbéli játékok, ismerkedés a hangszerekkel, ritmusfejlesztés, saját testünk, mint hangszer.

 

Családi bölcsődénkben a heti foglalkozási tervet rugalmasan kezeljük! Kihasználjuk a természet által nyújtott lehetőségeket, és a gyermekek kreatív ötleteit egyaránt.

Folyamatosan készülünk a gyerekekkel a közelgő ünnepekre. A kisgyerekeknek is nagy szüksége van az ünnepek örömére. Fontos, hogy  segítsünk az ünnepekre ráhangolódni, előkészülni a szülőkkel és a családdal való közös ünneplésre.